Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

3 Kasım 2011 Perşembe

BİR "ÇIĞLIK"TA SİZ ATIN!



Facebook'ta düzenlenen bir etkinlik hadi bayanlar katılıp bir çığlıkta siz atın lütfen..


ÇIĞLIK ATMAK İÇİN TIKLAYINIZ


"Çığlık protestosuna var mısın? Türkiye'de ezilen, dayak yiyen, öldürülen, tecavüz edilen, çocuk yaşta evlendirilen, hakarete, işkenceye uğrayan, okula yollanmayan, kimliği bile çıkarılmayan, insandan sayılmayan kadınlar için gırtlaklarımız boşalıp ciğerlerimiz sökülene kadar, avaz avaz, haykıra haykıra, ağlaya ağlaya çığlık atacağız! Ve sesimiz duyulana kadar da susmayacağız! Tüm kadınlar için bas çığlığı!

Çığlığını kaydet, i...ster görüntülü, ister görüntüsüz, çığlığını kaydedemedin, o zaman fotoğrafını çek, bu grubun duvarına koy, yeterli sayıya ulaştığımız zaman hepsi bir video haline getirilecek ve yayılacak. Bu grup tüm kızkardeşlerimize açık. Davet et, sesimizi, çığlığımızı duyur! Utanmıyoruz, utanmayacağız, susmuyoruz, susmayacağız! Eğer laftan anlamıyorlarsa, çığlık çığlığa anlatacağız!


VERDİĞİMİZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLEMİYORUZ."

Kendi fotoğrafını ya da videosunu koymaktan çekinen sevgili kızkardeşlerim! O zaman internetten bir fotoğraf bulun, bir filmden bir bölüm koyun! Sırtınızı kameraya dönüp de kaydedin çığlığınızı! Hanımlığımızdan, efendiliğimizden, utangaçlığımızdan yararlanıp kızkardeşlerimizi ellerimizden çekip alanlar durduramaz bizi! Vermeyeceğiz artık! Bir tanesini bile vermeyeceğiz ellerine!

Erkek kardeşlerimizi de davet ediyoruz, fotoğraf koyabilirsiniz ama video sadece biz kadınlar için! Çünkü ancak bir kadının ciğerinden, kalbinden sökülen çığlık kulakları yırtar, kanları dondurur, sinirleri gerer, kabuslara girer! Ve de unutmayın ki sevgililerimiz, kocalarımız, babalarımız, oğullarımızsınız ama kendinizi henüz bizlere ispatlamış değilsiniz! Içinizdeki erkek budur diyen şeytanları defedin! Bizlere destek olun!

6 yorum:

ASLI dedi ki...

Varim tabii ki varim...

yerdenuzak dedi ki...

Güzel etkinlik canım, fotoğrafımı ekleyeceğim ama duymak isteyene!

Unknown dedi ki...

insan hayatı değersiz ama kadın hayatının hiç değeri yok, nerden başlamak lazımki bilemiyorum...

İkiz Annesi dedi ki...

Elbette varım ben de .
Hala bu konuda yazacağım , son bir aydır o kadar çok yaşadık ki bu ülkede hep acı haberlerle sarsıldık yazamadım kaldı :(

otuzundansonra dedi ki...

attım gitti Ülkü,senimi kıracam ama?
bu arada gerçekten güzel etkinlik

Ülkü dedi ki...

Valla bakıyorumda ÇIĞLIK atan yorumlar bile az niye bu çekince bilmem ki..sağolun hanımlar..umarım duyulur bir gün işe yarar..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...