Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

16 Kasım 2011 Çarşamba

EL EMEĞİ GÖZ NURU,BAŞLASIN YENİ YIL ÇOŞKUSU..

 Sevgili Hayat Melodi'si verdiğim gazla yeni yılda hediyeleşme etkinliği düzenledi haydin hanımlar bekliyoruz sizleri :)


********************************************************

Bir önceki post'uma güzel yorumları ile destek veren herkese çok teşekkürler..Gerçekten harika bir etkinlik olacağa benziyor...Herkese tekrar tekrar teşekkürler,sevgiler..






Detaylara geçmek istiyorum..


Öncelikle amacımız ''el emeği göz nuru'' hediyeler ile yeni yıl'a güzel bir başlangıç yapmak..Maddi değerinden çok manevi olarak gönderdiğimiz arkadaş'ı mutlu etmek..

''El emeği göz nuru'' dedik ama bazı çalışan arkadaşlarımız var,zaman bulamayabilirler..(gerçi epeyce uzun bir zaman aralığı var ama :) ) onlarada tavsiyem el emeği ürünler alabilirler,yada kitaplar,kitap ayraçları,not defterleri vs..yada hediye gönderecekleri blog arkadaşımızın bloguna göz atabilir,sevdiği tarzda başka hediyelerde alabilirler..(ama mümkünse hediye içeriği 15-20 tl 'yi geçmesin)

Tabii bu arada belirtmek isterimki kargo'lar gönderim yapan kişilere ait..yani genelde herkes biliyor ama yinede söyleme ihtiyacı duydum,bu konuda herhangi bir olumsuzluk yaşanmasın istiyorum çünkü..

Ayrıca bu  etkinlik sadece blog yazarlarına açıktır,dün bir arkadaşımız sormuştu maalesef blogu olmayanları dahil edemiyorum..

Etkinliğimiz bu gün'den itibaren başlıyor,son katılım tarihi 9 Aralık 2011..takip eden bir hafta boyunca kişi eşleşmeleri  ve adres paylaşımı yapacağız..16-23 Aralık 2011 hatfasın'da da gönderimlerimizi yapacağız..Yani en geç 26 Aralık'ta hediyelerin arkadaşlarımıza ulaşması gerek,biz gönderim yaparken lütfen 23'nü baz alalım..yeni yıl üzeri posta gönderiminde aksilikler oluşabilir çünkü..

Katılmak için şimdilik isim ve mail adresi bırakmanız yeterli..Daha sonra genel bir liste yayınlamayı düşünüyorum,katılım yapan isimler diye..Belki fikir değiştirenler olabilir..Sonrasında çekilişle eşleşme yapacağım,herkes hediye göndereceği ismi bilecek ama kim'den hediye alacağı sürpriz olacak..Bu aşamada  iletişim bilgilerinizi benimle paylaşmanız gerekecek,adres'ler verilip hediyeler gönderilecek,isteyen arkdaşlarımız bloglarında paylaşabilecek..

Aklınıza takılan,sormak istediğiniz şeyler olursa bana gulinozgur@gmail.com'dan ulaşabilirsiniz..

Katılım için bu post'a ve bu post'a yorum bırakabilirsiniz..

Etkinliği herkes duysun isterseniz bloglarınızda paylaşabilirsiniz..

Sevgiler..

5 yorum:

Unknown dedi ki...

teşekkürler canım tekrar..faceten beğendim ama olmadı :)

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

bir düşüneyim ben bunu :p

otuzundansonra dedi ki...

canımcım bende katıldım,sevgiler

Unknown dedi ki...

Ben de yayımlıyorum şimdi...Kopyala yapıştır yapayım :)))
Bugün pek bir hazırcı hissediyorum kendimi :))))))

Ülkü dedi ki...

Yayınlayın katılın düşünün nasıl olsa vaktimiz var :)) gerçi benim hediye bile hazır hızlıyımdır :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...